Controale fără precedent la investițiile din bani publici

208
Controale fără precedent la investițiile din bani publici - controalefaraprecedentlainvestit-1575410906.jpg

Articole de la același autor

300 de inspectori din cadrul Inspectoratului de Stat în Construcții (ISC) au fost trimiși pe teren, începând din data de 3 decembrie 2019, pentru a verifica modul în care au fost făcute mai multe investiții finanțate prin Programul Național de Dezvoltare Locală (etapele I și II). 


Controalele tematice au fost solicitate de ministrul lucrărilor publice, dezvoltării și administrației, Ion Ștefan, care a declarat: "Trebuie să știm clar dacă lucrările executate sunt conforme cu proiectele aprobate. Vor fi verificate toate proiectele pentru care sunt trimise cereri de plată. Grija noastră este pentru cheltuirea eficientă a banului public și pentru investiții calitative, necesare comunităților din întreaga țară. Dacă toate aceste controale vor arăta că proiectele au fost respectate, facturile vor fi plătite fără nicio ezitare. 


Am cerut inspectorilor ISC din întreaga țară să realizeze controale în teren, nu din pix, pentru că au o datorie morală față de cetățeni. În paralel, echipele ministeriale de control vor continua verificările, pentru a ne asigura că lucrările realizate prin PNDL I și II sunt conforme. Spun răspicat că, acolo unde se vor găsi nereguli, plățile nu se vor face, iar responsabilii județeni vor fi trași la răspundere". 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.0192 secunde