Cine este noul director general al Nuclearelectrica

1005
1
Cine este noul director general al Nuclearelectrica - cineeste-1503679601.jpg

Articole recomandate

Consiliul de Administrație al Societății Naționale Nuclearelectrica l-a numit pe Cosmin Ghiță în funcția de director general al companiei, pentru o perioadă provizorie de patru luni, începând cu data de 2 septembrie. 


"Propunerea domnului Cosmin Ghiță pentru funcția de director general al SNN, cu mandat provizoriu de patru luni, a fost realizată de către Comitetul de Nominalizare și Remunenare, din cadrul Consiliului de Administrație, întrunit în ședință în data de 21.08.2017", se menționează în comunicatul SNN, consultat de Agerpres. 


Conform sursei citate, prelungirea mandatului de patru ani cu încă un mandat provizoriu de patru luni al actualului director general, Daniela Lulache, expiră la data de 1 septembrie 2017. 


Cosmin Ghiță și-a luat licența la Bates College, Lewiston ME (Statele Unite ale Americii) cu lucrarea "Rolul inegalității economice în liberalizarea comerțului din dictaturile bogate în resurse petroliere". 


Acesta a lucrat, printre altele, ca și consilier relații publice și guvernamentale la Chevron România, manager relații publice pentru România și Moldova la Medtronic România, consilier de stat în Aparatul de lucru al prim-ministrului (din aprilie 2017 până în prezent) și din iunie 2017 a fost numit președinte al Consiliului de Administrație al Companiei Naționale a Uraniului.


Comentează știrea

DODO
26 august 2017
???

pe asta cine il recomanda ? familia sau partidul ca la cit de tinerel este nu cred in experienta lui

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 14 Mai 2016
Stire din Economie : Cum au evoluat companiile energetice
Vineri, 22 Aprilie 2016
Stire din Economie : Companiile energetice, la PoliFEST
Pagina a fost generata in 0.4367 secunde