CFR Marfă are un nou director: Dimitris Sophocleous

234
CFR Marfă are un nou director: Dimitris Sophocleous - 011116271132243454-1357919541.jpg

Articole recomandate

Asociația Industriei Feroviare salută numirea lui Dimitris Sophocleous în funcția de director al administratorului de infrastructură feroviară CFR SA, potrivit unui comunicat al AIF, citat de Agerpres.


"Reiterând faptul că infrastructura feroviară este una dintre componentele de mare importanță ale economiei României, sperăm că va beneficia, în continuare, de un interes pe măsura importanței sale din partea noului Guvern și a dumneavoastră personal. Astfel, ne exprimăm sprijinul total pentru continuarea lucrărilor deja începute pe Coridorul IV Pan European, sperând chiar într-o intensificare a lucrărilor de reparații și întreținere multianuală și pe alte secțiuni ale rețelei de cale ferată din România, a cărei reconstrucție sau reabilitare va conduce la o creștere a vitezei de circulație a trenurilor de marfă sau călători și implicit la o creștere a calității transportului feroviar", se arată în comunicatul AIF.

În data de 20 decembrie 2012, Consiliul de Administrație al CFR Marfă l-a numit pe Dimitris Sophocleous director general al companiei, acesta preluând mandatul din data de 10 ianuarie.

Dimitris Sophocleous a fost numit în locul lui Cristian Ghibu. El a fost director financiar în cadrul companiei de telefonie Romtelecom, în cadrul AD Pharma și director general al companiei de dezvoltare imobiliară Impact, completează Agerpres.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 03 Octombrie 2012
Stire din Economie : CSAT a blocat privatizarea CFR Marfă
Miercuri, 26 Septembrie 2012
Stire din Cultură-Educație : Un nou director la TELECOM
Pagina a fost generata in 0.5867 secunde