CFR. De Valentine's Day și Dragobete, două bilete la preț de unul. Iată rutele

87
CFR. De Valentine's Day și Dragobete, două bilete la preț de unul. Iată rutele - garaconstanta2-1392044609.jpg

Articole de la același autor

În zilele de 14 și 24 februarie 2014, clienții CFR Călători își pot cumpăra bilete la jumătate de preț, prin Oferta pentru călătorie în doi!
Reducerea de 50% din tariful biletului întreg se acordă la achiziționarea a două bilete pentru același tren InterCity și este disponibilă doar la casele de bilete.
Oferta e valabilă pentru călătoria în trafic intern, în limita locurilor disponibile, la următoarele trenuri: IC "Dacia" 346 și 347 București Nord - Curtici & retur și IC "Ister" 472 și 473 București Nord - Curtici & retur, cu opriri în: Ploiești Vest, Sinaia, Predeal, Brașov, Sighișoara, Mediaș, Blaj, Teiuș, Alba Iulia, Simeria, Deva, Arad.
De asemenea, pe listă se găsește și IC 533 Teiuș - Cluj Napoca, cu opriri în: Teiuș, Războieni, Câmpia Turzii, Cluj Napoca, precum și IC 532 Cluj Napoca - București Nord, cu opriri în: Câmpia Turzii, Războieni, Teiuș, Blaj, Copșa Mică, Mediaș, Sighișoara, Brașov, Predeal, Sinaia, Ploiești Vest.
Oferta este valabilă atât pentru călătoriile la clasa I, cât și la clasa a II-a, iar tariful de rezervare a locului de cinci lei se achită integral.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5196 secunde