CERONAV: Seminar dedicat navigației pe apele interioare

191
CERONAV: Seminar dedicat navigației pe apele interioare - ceronavovidiucupsa-1433257511.jpg

Articole de la același autor

Mâine, 3 iunie 2015, Centrul Român pentru Pregătirea și Perfecționarea Personalului din Transporturi Navale - CERONAV organizează Seminarul Rivershow, eveniment ce își propune să prezinte diverse materiale didactice, accesibile și pe portalurile web www.edinna.eu/general-iwt/ și www.rewway.at. 

Transportul pe căile navigabile europene și noutăți privind utilizarea gazului natural lichefiat drept combustibil alternativ sunt câteva din subiectele ce vor fi dezbătute pe parcursul Seminarului Rivershow. Totodată opiniile participanților privind cerințele locale legate de dezvoltarea transportului pe ape interioare vor fi încorporate în documentele viitoare ale proiectului PLATINA II.

Proiectul Platina II este o acțiune de cercetare și coordonare finanțată de Programul Cadru 7 al Uniunii Europene, care sprijină implementarea strategiei NAIADES II a Comisiei Europene, în demersul de transformare a navigației pe ape interioare într-un mijloc de transport calitativ în toate dimensiunile sale: infrastructură, operațiuni, resurse umane și administrație.

"În domeniul meserii și competențe, Platina II va facilita dezvoltarea de standarde pentru simulatoare, carnete de serviciu electronice și va crește impactul transportului pe ape interioare în educația și instruirea logistică prin îmbunătățirea materialelor didactice. Evenimentul este deosebit de important, având în vedere că materialului educațional include un plan de diseminare, destinat a crește gradul de conștientizare si cunoaștere a transportului pe ape interioare, ca fiind unul din modurile principale de transport dintr-un lanț sustenabil de aprovizionare" - a declarat Ovidiu Cupșa, directorul general al CERONAV. (I.T.C.)

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Vineri, 29 Mai 2015
Stire din Economie : La mulți ani CERONAV!
Joi, 28 Mai 2015
Stire din Economie : CERONAV, la ceas aniversar
Pagina a fost generata in 0.3585 secunde