Cele mai performante firme vor fi premiate la Topul județean 2016

201
Cele mai performante firme vor fi premiate la Topul județean 2016 - celemaiperformantefirme-1508504731.jpg

Articole de la același autor

Joi, 2 noiembrie 2017, are loc festivitatea decernării premiilor în cadrul Topului județean al societăților din județul Constanța 2016, organizat de Camera de Comerț, Industrie, Navigație și Agricultură Constanța.

Este cea de-a XXIV-a ediție a acestui eveniment exclusivist din viața comunității de afaceri a județului Constanța. La festivitatea din acest an sunt invitați să participe peste 400 de oameni de afaceri constănțeni, reprezentanți ai autorităților locale și naționale, ai consulatelor străine, din România și ai mass-media locală și națională.

Conducerea CCINA va premia firmele constănțene situate pe primele trei locuri și va acorda trofee de excelență unui număr de 67 de societăți care au ocupat, fără întrerupere, primul loc în top-ul județean în ultimii cinci ani. Metodologia pe baza căreia sunt clasificate companiile este unică pentru întregul sistem cameral. Topurile județene de firme sunt structurate pe șase domenii de activitate: cercetare - dezvoltare și high - tech; industrie; agricultură, silvicultură, pescuit; construcții; servicii; comerț; turism. Domeniile sunt împărțite pe grupe de activitate.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5606 secunde