CELCO va dona materiale de construcții pentru sinistrații din Corbu și Luminița

172

Articole recomandate

CELCO SA, cel mai mare producător de materiale de construcții din sud-estul României, se implică activ în ajutorarea sinistraților din localitățile Corbu și Luminița. În acest sens, societatea a demarat vineri, 22 octombrie, o amplă acțiune de inventariere a pagubelor produse de viitura din 12 octombrie.


Peste 50 de case au fost vizitate și inventariate, cu fotografii și notițe la fața locului, pentru a face o eva-luare cât mai exactă a pagubelor, urmând ca societatea să vină în ajutorul localnicilor cu o donație con-stând în materiale de construcții.


"Dorim să contribuim la crearea unui mediu sigur pentru localnici, aceștia să aibă unde locui peste iarnă. Acțiunea de astăzi se încadrează în strategia noastră de responsabilitate socială, dorim să ne implicăm și să contribuim la bunăstarea comunității noastre. În acest sens, CELCO va face o donație considerabilă de materiale de construcții pentru locuitorii din Corbu și Luminița afectați de inundațiile petrecute în noaptea de 12 spre 13 oc-tombrie. Patru dintre case s-au dărâmat complet și multe dintre ele se pot dărâma în orice moment. În urma evaluării de astăzi (n.r. - vineri) vom stabili necesarul de materiale pentru fiecare familie în parte și, începând de săptămâna viitoare, vom livra materiale necesare reconstruirii și reabilitării locuințelor avariate, în limita posibilităților noastre. Sperăm ca această acțiune să motiveze și alte societăți și persoane fizice să se implice în ajutorarea acestor cazuri", a declarat Ion Secăreanu, director general CELCO SA.


Această acțiune nu este însă o premieră pentru compania constănțeană. CELCO demarează constant campanii sociale, contribuind cu materiale de construcții pentru reabilitări și construcții de școli, biserici sau case pentru cazuri sociale. De asemenea, societatea contribuie la promovarea unui trai sănătos prin organizarea periodică de competiții sportive pentru tineri și veterani.


CELCO este una dintre cele mai de succes companii din sud-estul României, producând BCA, mortare, adezivi, buiandrugi și var în fabricile situate în Constanța și Corbu. Obiectivul companiei pe termen lung este acela de a oferi un viitor mai bun generațiilor viitoare, prin crearea de soluții constructive și sustenabile.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.5323 secunde