CCINA organizează cursul acreditat de agricultură ecologică

de Ion TIȚA-CĂLIN Marţi, 09 Ianuarie 2018 166
Camera de Comerț, Industrie, Navigație și Agricultură Constanța organizează, în parteneriat cu Creative Business Management, un curs de agricultură ecologică. Cursul se va desfășura la sediul CCINA, în perioada 19 - 23 ianuarie 2018.

Participanții vor avea la dispoziție patru zile de formare în creșterea animalelor în sistem ecologic, cultura plantelor ecologice și certificarea fermelor bio. Cei ce sunt la început de drum în agricultura bio își vor însuși noțiunile de bază, iar fermierii cu experiență vor identifica noi oportunități de afaceri în domeniu.

Lectorii îi vor învăța pe cursanți care sunt etapele ce trebuie urmate pentru a deveni producător certificat ecologic, de la cultura plantelor și creșterea animalelor în sistem ecologic până la condițiile de certificare, relațiile cu furnizorii și procedurile de export.

În urma examenului de specialitate, absolvenții primesc un certificat autorizat de Autoritatea Națională pentru Calificări și recunoscut de Ministerul Muncii și Ministerul Educației, pentru „Operator în ferme ecologice mixte”, cod COR: 314205. Cei ce dețin acest certificat vor putea accesa proiecte finanțate din fonduri europene.

Detalii privind înscrierea se pot obține la următoarele numere de contact: 0241/619854, interior 225/221, persoana de contact - Carmen Grigor, 0723430256 sau pe email: carmen.grigor@ccina.ro. 

Taguri

Alte ştiri din sectiunea Economie

ieri, ora 18:34

Ultima oră

Titlurile zilei