CCINA, gazda unui seminar despre insolvență

98

Articole de la același autor

Camera de Comerț, Industrie, Navigație și Agricultură Constanța (CCINA), prin Centrul Enterprise Europe Network Constanța, în colaborare cu Casa de Insolvență Transilvania și cu sprijinul Ligii Consilierilor Juridici din județul Constanța, organizează miercuri, 26 iunie, începând cu ora 9.30, în Sala de Conferințe a CCINA Constanța, workshop-ul "Prevenția insolvenței și metode de restructurare în și în afara insolvenței".

"Evenimentul dorește să crească gradul de înțelegere a fenomenului insolvenței în rândul managerilor și al antreprenorilor, să explice modalitățile în care companiile se pot redresa și însănătoși accesând procedura insolvenței, sau în afara ei. Aplicată corect, insolvența contribuie pe termen lung la reechilibrarea business-urilor și la redresarea economică", explică organizatorii.

Workshop-ul va fi susținut de specialiștii Casei de Insolvență Transilvania, Rudolf Vizental și Vasile Godâncă - Herlea, ambii ocupând poziții de managing partner în cadrul CITR.

Workshop-ul face parte din programul de educare și informare a mediului de business român privind restructurările în și în afara insolvenței, o inițiativă a Casei de Insolvență Transilvania.

Sunt invitați să participe la workshop manageri și reprezentanți ai departamentelor juridice ai mediului de afaceri.

Participarea este gratuită. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.445 secunde