Cauți un cadou… Premium? Începe Christmas Shopping Event!

229
Cauți un cadou… Premium? Începe Christmas Shopping Event! - cutiecadoucraciunred2013033-1355398350.jpg

Camera de Comerț, Industrie, Navigație și Agricultură Constanța organizează, în perioada 14 - 23 decembrie 2012, la Maritimo Shopping Center, Christmas Shopping Event, un eveniment - concept inovator, proiectat pentru a veni în întâmpinarea celor aflați în căutarea unor cadouri Premium, în preajma sărbătorilor de iarnă.

Peste 20 de producători, importatori, distribuitori, retaileri online și magazine specializate în comercializarea produselor de lux vor completa oferta cadourilor de sărbători de pe piața constănțeană cu o colecție de pachete atractive sub aspectul imaginii, calității și originalității, care va putea fi abordată direct de consumatori exclusiv în cadrul acțiunii.


Christmas Shopping Event se desfășoară pe cinci secțiuni reprezentative pentru domeniile pe care le înglobează, punând la dispoziția vizitatorilor o generoasă ofertă de sezon, care cuprinde cadouri business, personale și de casă, într-o varietate de produse care satisfac cele mai rafinate gusturi.


Și cum Crăciunul este, prin excelență, un moment al generozității față de semeni, Camera de Comerț, Industrie, Navigație și Agricultură Constanța, în calitate de organizator al Christmas Shopping Event, completează agenda evenimentului cu campania socială "Gift of Giving", în cadrul căreia va dona pachete cadou de Crăciun, cu jucării și dulciuri, copiilor defavorizați dintr-un centru de plasament din oraș. Campania "Gift of Giving" va fi completată de Sacul lui Moș Crăciun, în care orice părinte și copil poate dona un mic dar, din obiectele personale. Astfel, chiar în Ajunul Crăciunului, în cadrul Christmas Shopping Event va avea loc un moment emoționant în care cei mici vor primi darurile. 


Christmas Shopping Event are porțile deschise în perioada 14 - 23 decembrie 2012, între orele 10.00 - 22.00.

 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Luni, 17 Septembrie 2012
Stire din Monden : Super cadou pentru Andreea Antonescu
Luni, 14 Noiembrie 2011
Stire din Cultură-Educație : Un alt fel de cadou pentru cei dragi
Pagina a fost generata in 0.2292 secunde