Bugetul pentru 2019 va intra în dezbaterea Parlamentului abia în februarie

312
Bugetul pentru 2019 va intra în dezbaterea Parlamentului abia în februarie - eugenteodorovici2-1547127383.jpg

Articole recomandate

Bugetul României pentru 2019 a fost amânat din nou. Surse politice citate de România TV spun că bugetul pentru acest an va intra în dezbaterea Parlamentului abia în luna februarie.

Se schimbă calculele politice în privința bugetului pentru 2019. Deja sunt în întârziere cei de la Guvern cu aprobarea bugetului în ședința Executivului, iar surse politice citate de România TV susțin că se va mai prelungi situația aceasta. Dacă inițial cei de la Putere așteptau ca în jurul date de 20 ianuarie să se adopte în Guvern bugetul, iar mai apoi să fie trimis la Parlament, astfel încât să se facă o sesiune extraordinară în ultima săptămână din ianuarie, lucrurile s-au schimbat acum pentru că încă se mai lucrează pe cifre la acest buget cu atât mai mult cu cât Ministerul de Finanțe și-a propus o țintă de deficit ambițioasă de 2,5%.

Prin urmare, până nu sunt gata toate aceste calcule la Ministerul de Finanțe, nu se poate adopta bugetul în ședința Executivului și spun sursele citate de România TV că cel mai probabil parlamentul va începe dezbaterea proiectului de buget pentru 2019 abia în februarie în sesiunea normală, scrie romaniatv.net

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.1489 secunde