Băncile încep să scadă dobânzile

230
Băncile încep să scadă dobânzile - bancacasierieg-1390219743.jpg

Articole de la același autor

O bancă importantă din România a redus, începând de astăzi, 20 ianuarie, dobânzile pentru creditele în lei. Dobânzile pentru creditele ipotecare și creditele negarantate se reduc cu peste un punct procentual, au anunțat reprezentanții BCR. Noile dobânzi țin cont de istoricul bun de creditare, comportamentul tranzacțional cu banca, vechime și continuitatea în muncă a clientului. 


"Din poziția de lider al sistemului financiar-bancar, sperăm să dăm un semnal pozitiv, în urma modificărilor dobânzii de politică monetară. Suntem deschiși afacerilor și gata să acordăm credite. Cu un nivel al ratelor dobânzilor aflate la un minim istoric, vedem o excelentă oportunitate de a sprijini economia cu credite avantajoase", a declarat Andrew Gerber, Director Produse Retail în cadrul BCR. 


În cazul creditelor ipotecare cu dobândă fixa reducerea este de un punct procentual, aceasta ajungând la valoarea de doar 5.25% pentru clienții care își încasează salariul în cont la BCR. Totodată pentru creditele cu dobândă variabilă pe toată perioada marja va fi redusă cu 0,4 puncte procentuale, dobânda plecând de la 5,49%. De asemenea, BCR reduce dobânda la creditele de nevoi personale. Astfel, noile dobânzi la creditele de nevoi personale variază între 8,6% și 9,9% pe an. 




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Marţi, 07 Ianuarie 2014
Stire din Economie : Creditarea se relansează în 2014
Luni, 02 Decembrie 2013
Stire din Eveniment : BNR ia băncile la puricat
Vineri, 01 Noiembrie 2013
Stire din Cetățenești : Colțul constănțeanului  supărat
Miercuri, 23 Octombrie 2013
Stire din Sănătate : Banca de celule stem are o nouă conducere
Pagina a fost generata in 0.4751 secunde