Atenție, turiști: Transfăgărășanul va fi închis din 1 noiembrie pe tronsonul Piscu Negru - Bâlea Cascadă

184
Atenție, turiști: Transfăgărășanul va fi închis din 1 noiembrie pe tronsonul Piscu Negru - Bâlea Cascadă - transfgran-1351685972.jpg
Constănțenii care și-au propus să meargă pe Transfăgărășan în acest week-end trebuie să știe că DN 7C va fi închis circulației rutiere începând din 1 noiembrie, pe sectorul de drum cuprins între kilometrul 104 (Piscu Negru - județul Argeș) și kilometrul 131 (Bâlea Cascadă - județul Sibiu).

Interdicția de circulație impusă de Compania Națională de Autostrăzi și Drumuri Naționale (CNADNR) va intra în vigoare în cursul nopții de miercuri spre joi și va fi valabilă până pe data de 30 iunie 2013, conform regulamentului de funcționare al Transfăgărășanului.

Închiderea circulației pe tronsonul de drum cuprins între kilometrii 104 și 131 va fi semnalizată de panouri informative amplasate la intrările pe DN 7C, în comuna Bascov din județul Argeș și în localitatea Cârțișoara din județul Sibiu, dar și în alte puncte de pe traseu.

Măsura închiderii circulației este luată de CNADNR din cauză că drumul nu poate fi deszăpezit pe timpul iernii, iar în zonă există risc mare de producere a avalanșelor. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4545 secunde