Astăzi, se deschide INDAGRA - cel mai mare târg agroalimentar din România

1350
Astăzi, se deschide INDAGRA - cel mai mare târg agroalimentar din România - astazisedeschideindagra-1540911256.jpg

Articole de la același autor

INDAGRA & INDAGRA FOOD, cel mai mare eveniment dedicat industriei alimentare din România, își deschide porțile astăzi, 31 octombrie 2018. Evenimentul se desfășoară pe durata a cinci zile, până pe data de 4 noiembrie, la complexul expozițional ROMEXPO, din București. Expozanți sunt 750 de companii din 25 de țări. Dintre acestea, peste 200 sunt companii din industria alimentară și din domeniile conexe. La eveniment vor fi prezente firme din: Bulgaria, Cehia, Germania, Grecia, Ungaria, Italia, Republica Moldova, Olanda, Polonia, România, Serbia, Slovacia, Suedia și Turcia.

Publicului îi vor fi prezentate sute de produse și tehnologii inovative. De asemenea, vor avea loc sesiuni informative cu privire la performanțele și progresul din domeniul alimentației. Manifestarea reprezintă platforma potrivită pentru lansarea și vânzarea de produse, prezentarea noutăților din domeniu, stabilirea de noi relații de afaceri și încheierea de contracte.

Cu acest prilej va avea loc ciclul de conferințe "Centenarul produselor românești". În cadrul acestora, specialiști din industria agroalimentară vor vorbi despre dezvoltarea și promovarea produselor realizate în România.

Numeroși producători agricoli și din industria alimentară constănțeană și-au anunțat prezența la târg, în calitate de expozanți sau de vizitatori. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Vineri, 26 Octombrie 2018
Stire din Economie : Știri din agricultură
Miercuri, 24 Octombrie 2018
Stire din Economie : Veniți la TINIMTEX!
Miercuri, 03 Octombrie 2018
Stire din Economie : Economia, pe scurt
Marţi, 02 Octombrie 2018
Stire din Economie : Economia, pe scurt
Pagina a fost generata in 1.3667 secunde