APIA eliberează adeverințe pentru credite de lucru

256

Articole de la același autor

Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură eliberează adeverințe pentru beneficiarii măsurilor M14 și 14T - plăți privind bunăstarea animalelor (porcine sau păsări), campania 2019, care intenționează să acceseze credite de lucru. Împrumuturile se acordă de către instituțiile bancare și nebancare care au încheiat convenții cu APIA, pentru anul de cerere 2019. 
Prin adeverință se confirmă valoarea de 70% din suma solicitată în cererea de plată aferentă anului de angajament 2019. Valoarea creditului va fi de până la 90% din suma înscrisă în adeverința cuvenită beneficiarului. Dobândă aferentă acordării creditelor va fi de RON-ROBOR 6M + maxim 2%. 


În ce privește comisioanele practicate de instituțiile finanțatoare, APIA atrage atenția fermierilor să analizeze cu atenție sporită soluțiile de finanțare propuse de instituțiile financiar-bancare și nebancare în ceea ce privește costul acestora, astfel încât să aleagă modalitățile de finanțare care răspund cel mai bine necesităților proprii. 
Toate convențiile încheiate între APIA, instituțiile bancare și nebancare și FGCR/ FNGCIMM vor fi postate pe site-ul instituției, la adresa www.apia.org.ro, în secțiunea Convenții, Acorduri, Protocoale. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Vineri, 11 Ianuarie 2019
Stire din Economie : Pulsul economiei
Vineri, 02 Noiembrie 2018
Stire din Economie : Pulsul economiei
Vineri, 26 Octombrie 2018
Stire din Economie : Știri din agricultură
Pagina a fost generata in 1.5873 secunde