Amenzi de 500 - 1.000 lei pentru întârzierea declarării achizițiilor de lapte

122
Amenzi de 500 - 1.000 lei pentru întârzierea declarării achizițiilor de lapte - amenzi-1431023258.jpg

Articole de la același autor

Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură (APIA) informează operatorii care achiziționează lapte de la producători că, în conformitate cu art.151 din Regulamentul (UE) nr. 1308/2013, până la data de 15 mai 2015, trebuie să depună declarația lunară privind cantitatea de lapte crud care le-a fost livrată în luna precedentă.


Declarația lunară va fi transmisă atât în format electronic, cât și pe suport de hârtie. 


Declarația în format electronic va cuprinde obligatori: datele de identificare ale prim cumpărătorului de lapte; informațiile referitoare la cantitățile de lapte achiziționate lunar.


Declarația în format scris va cuprinde obligatoriu: datele de identificare ale prim cumpărătorului de lapte; informațiile referitoare la cantitățile totale de lapte achiziționate lunar; Numele și prenumele reprezentantului legal al prim cumpărătorului, semnătura și ștampila.


Informațiile referitoare la anexele 1 și 2 pot fi vizualizate în secțiunea "Măsuri de piață"- subsecțiunea "Relații contractuale în sectorul laptelui".


Declarațiile lunare obligatorii și/sau solicitarea informațiilor suplimentare se pot transmite prin e-mail la adresa [email protected]


Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură atenționează operatorii economici că orice întârziere în depunerea declarațiilor lunare va fi sancționată conform Legii 297/2013, art.14, pct. 2 (b), cu amendă de la 500 lei la 1.000 lei.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 29 Aprilie 2015
Stire din Politică-Administrație : Guvern: Ajutoare pentru agricultori
Pagina a fost generata in 0.6107 secunde