Află ce protocol s-a mai semnat între România și Luxemburg

576
Află ce protocol s-a mai semnat între România și Luxemburg - luialomitianu-1317740148.jpg
Astăzi a avut loc, la Luxemburg, ceremonia semnării Protocolului de modificare a Convenției dintre România și Marele Ducat de Luxemburg pentru evitarea dublei impuneri și prevenirea evaziunii fiscale cu privire la impozitele pe venit și avere, semnată la Luxemburg la 14 decembrie 1993.
Textul protocolului a fost convenit în urma negocierilor purtate între reprezentanții Ministerelor de Finanțe din România și Luxemburg. Acesta asigură un cadru bilateral cuprinzător în vederea soluționării în mod eficient și rapid a schimburilor de informații relevante pentru aplicarea prevederilor Convenției sau pentru administrarea ori implementarea legislațiilor interne privitoare la impozitele din cele două state.
De asemenea, protocolul creează posibilitatea efectuării unui schimb de informații în domeniul bancar, ori de câte ori sunt solicitate astfel de informații de către una din țările partenere de Convenție.
Din partea României, protocolul a fost semnat de către Gheorghe Ialomițianu, iar din partea luxemburgheză, de Luc Frieden, ministrul finanțelor.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2861 secunde