A luat naștere Coaliția pentru Siguranța la Incendiu a Clădirilor

382
A luat naștere Coaliția pentru Siguranța la Incendiu a Clădirilor - aluatnastere-1540485709.jpg

Articole recomandate

PRIAevents a organizat conferința Siguranța la incendiu a clădirilor, în data de 25 octombrie 2018. În cadrul ei s-a discutat despre modul în care vor fi implementate, în România, prevederile Directivei nr. 844/2018 privind performanța energetică a clădirilor și despre cum se poate îmbunătăți legislația de siguranță la incendiu în România.

În cadrul conferinței a fost lansată Coaliția pentru Siguranța la Incendiu a Clădirilor. Din ea fac parte Romania Green Building Council, EFdeN și EASA România.

Coaliția este în parteneriat cu Fire Safe Europe, cea mai importantă organizație care luptă pentru siguranța la incendiu a clădirilor, la nivel european. Coordonatorul asociației este Dorin Beu, președintele Romanian Green Building Council. Coaliția își propune să fie un partener de discuții al autorităților pentru îmbunătățirea legislației privind siguranța la incendiu a clădirilor, implementarea regulilor deja existente și să aducă în atenția publicului importanța siguranței la incendiu a clădirilor.

În UE au loc 5.000 de incendii zilnic! În România, o mare parte a clădirilor nu au certificat de siguranță la incendiu, incluzând cea mai mare parte a unităților de învățământ. Normativul tehnic P118/1999 privind siguranța la incendiu a clădirilor e vechi de aproape 20 de ani.

(I.T.C.)

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 3.0761 secunde