600.000 de persoane fizice au depus declarația unică

294
600.000 de persoane fizice au depus declarația unică - 600000depersoanefiziceaudepusdec-1532616944.jpg

Articole de la același autor

Termenul limită de depunere a decla-rației unice este 31 iulie 2018. Până în prezent a fost depusă de peste 600.000 de persoane fizice, din care 190.000 au transmis-o online, de 3,5 ori mai multe persoane decât anul trecut.


Declarația poate fi transmisă prin intermediul aplicației online, care poate fi accesată la adresa https://declunica.anaf.ro/, cu numele de utilizator și parola contului personal din Spațiul Privat Virtual, prin certificat digital calificat sau prin intermediul portalului e-guvernare.ro. De asemenea, se poate depune și în format hârtie direct la registratura administrațiilor fiscale ale ANAF sau prin poștă, prin scrisoare recomandată cu confirmare de primire.


Declarația unică se completează și se depune de către persoanele fizice care realizează, individual sau într-o formă de asociere, venituri din România și/sau din străinătate și de cele care datorează impozit pe venit și contribuții sociale obligatorii. Persoanele care nu realizează venituri și aleg să plătească contribuția de asigurare de sănătate au, de asemenea, obligația de a depune declarația unică.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6459 secunde