Zapp renunță la serviciile de voce în România

212
Zapp renunță  la serviciile de voce în România - zapp-1361709919.jpg
Într-o scrisoare adresată clienților, compania Zapp anunță că va înceta furnizarea tuturor serviciilor de comunicații electronice oferite de Telemobil prin intermediul rețelei CDMA 450Mhz 1xEV-DO.


Iată scrisoarea trimisă de companie:

"Vă mulțumim că ne-ați fost alături în tot acest timp și pentru interesul manifestat față de serviciile pe care compania noastră le oferă.

Ca urmare a deciziei Autorității Naționale pentru Administrare și Reglementare în Comunicații, vă informăm că licența CDMA 450Mhz 1xEV-DO deținută de către Telemobil SA (« Zapp») va expira la data de 24 Martie 2013 și că suntem nevoiți să încetăm furnizarea serviciilor pe această frecvență, începând cu aceasta dată.

Astfel, începând cu 24 Martie 2013, va înceta furnizarea tuturor serviciilor de comunicații electronice oferite de Telemobil prin intermediul rețelei CDMA 450Mhz 1xEV-DO, incluzând aici servicii mobile de voce, SMS (mesaje scurte) sau servicii de date și orice servicii cu valoare adăugată serviciilor de voce sau date mobile. De asemenea, la data de 24 Martie 2013 contractul / contractele de abonament pentru furnizarea serviciilor sus-menționate semnate de dvs. cu Telemobil vor înceta de drept.

Totodată, vă aducem la cunoștință și faptul că aparatele - atât telefoane mobile cât și modemuri - pe care le utilizați în rețeaua Telemobil nu vor mai putea fi utilizate într-o altă rețea mobilă din România, având în vedere că acestea funcționează doar pe frecvența de 450 Mhz, frecvență pe care niciunul dintre operatorii de telefonie mobilă de pe piață nu o deține.

În cadrul unui eveniment organizat la New York, Sony a prezentat capabilitățile pe care le are Playstation 4, însă nu și consola în sine", se arată în document. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Luni, 11 Februarie 2013
Stire din Diverse : Noul Xbox va comunica cu tine verbal
Pagina a fost generata in 1.1021 secunde