Vrei să pleci cu gașca la mare? Urcă-te în trenul CFR Călători!

189
Vrei să pleci cu gașca la mare? Urcă-te în trenul CFR Călători! - cfr-1405412132.jpg

Articole recomandate

Dacă vrei să te "muți" cu prietenii sau familia la mare, atunci trenul este soluția perfectă pentru un mijloc de transport rapid, eficient și ieftin. Iar pentru că CFR Călători știe cât de importantă este distracția cu prietenii sau familia, vine în întâmpinarea grupurilor cu oferte speciale la biletele de tren. Oferta Minigrup 2-5 se adresează familiilor sau grupurilor mici, formate din 2 până la 5 persoane, având următoarele reduceri (numai pentru călătoria la vagoane de clasa a 2-a și pentru un singur tren): doi adulți - 10%, trei adulți - 15%, patru adulți - 20%, cinci adulți - 25%.


Dacă din grup fac parte și copii/adolescenți cu vârste de până la 18 ani, doi copii/tineri se consideră un adult. Tinerii de până la 18 ani beneficiază de 50% reducere față de tariful unui adult, fără a avea obligația de a prezenta o legitimație de elev sau student.

Oferta este pusă la dispoziția călătorilor la toate trenurile aflate în circulație, de luni până joi și sâmbătă și nu se emite în ziua plecării trenului. Pentru grupuri de peste 30 persoane, această ofertă se emite și la vagon cușetă de 4 sau 6 locuri, inclusiv pentru trenurile care circulă în zilele de vineri sau duminică. 


Achiziționând oferta "Minigrup 2 - 5" online de pe site-ul www.cfrcalatori.ro vă prezentați direct la tren, fără a mai fi necesar să vă deplasați la unitățile de vânzare CFR și în plus mai obțineți o reducere de 5%.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Marţi, 15 Iulie 2014
Stire din Diverse : Petreceri pe plaja OHA din Mamaia
Pagina a fost generata in 2.3619 secunde