Trucuri pentru o baie curată lună

320
Trucuri pentru o baie curată lună - baiecuratata-1381154358.jpg
Majoritatea microbilor din casă se ascund în baie. De aceea, este foarte important să păstrezi cu-rățenia în baie, să o dezinfectezi și să o aerisești regulat. Iată câteva trucuri pentru a menține baia curată lună.

- Înainte de a începe curățenia propriu-zisă ia o cârpă sau un burete umed și strânge firele de păr de pe chiuvetă, din cadă sau de pe gresie.

- Ține minte că este bine să începi curățenia de sus în jos, respectiv de la tavan spre podea. Ca să scapi de microorganismele patogene curăță dulapurile, oglinda, faianța, robineții, chiuveta, cada, toaleta și la final gresia.

- Urmele de săpun de pe faianță sau chiuvetă pot fi îndepărtate foarte ușor cu o cârpă înmuiată în oțet.

- Acordă o atenție deosebită dulăpiorului cu produse cosmetice pentru că este un loc unde se pot dezvolta foarte ușor microbi. Spală și curăță regulat deodorantele și recipientele pentru cosmeticele pe care le folosești zilnic.

- În caz că chiuveta sau cada ta sunt foarte pătate acoperă-le cu prosoape înmuiate în clor și lasă-le să acționeze timp de câteva zeci de minute. Nu uita să-ți protejezi mâinile cu mănuși și eventual poți purta o mască.

- În cazul în care capul de la duș are urme de rugină sau piatră care nu pot fi îndepărtate lasă-l la înmuiat peste noapte într-o soluție pe bază de înălbitor. În caz că vorbim de un cap fix de duș umple o pungă din plastic cu soluția respectivă și leag-o ulterior de duș astfel încât acesta să fie acoperit în totalitate. (sursa:www.click.ro)

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Marţi, 08 Octombrie 2013
Stire din Diverse : Plante care purifică aerul
Marţi, 08 Octombrie 2013
Stire din Diverse : Cum trebuie să fie biroul școlarului
Vineri, 04 Octombrie 2013
Stire din Diverse : Ce mai grădinărim în octombrie
Vineri, 04 Octombrie 2013
Stire din Fun : Ea face baie sexy, el ca un balaur
Pagina a fost generata in 1.4168 secunde