Sfaturi practice pentru curățenia de toamnă

102

Articole recomandate

O dată cu venirea anotimpului ploios, cu siguranță vei vrea să profiți din plin de ultimele zile de soare și vreme călduță, indiferent în ce vor consta activitățile tale.

Spre exemplu, o idee foarte bună este să te ocupi de curățenia de toamnă, acum cât soarele nu are încă colți și îți permiți să ții geamurile deschise fără a îngheța de frig și să scoți pernele, pilotele și hainele de iarnă să se aerisească înainte de venirea sezonului rece.

Depozitează în saci hainele, lenjeriile și păturile de vară, asigurându-te că le pui la loc uscat și ferit, undeva unde să nu îți stea în cale până când vei avea iarăși nevoie de ele, anul viitor. Nu uita, desigur, că toate acestea trebuie curățate și aerisite bine în prealabil pentru a se păstra în condițiile cele mai bune. 

După ce ai dat de-o parte toate lucrurile de vară de care nu mai ai nevoie, scoate-le pe cele potrivite pentru anotimpul rece. Este foarte important să speli hainele și paltoanele pentru toamnă și iarnă pe care le-ai ținut în saci pe timpul verii, deoarece spațiul închis le poate da un miros neplăcut. Înainte de a călca aceste haine, ține-le întinse pe umeraș într-o cameră bine ae-risită. 

Nu uita că ideal este să cureți întotdeauna de sus în jos. Pornește cu draperiile și jaluzelele, continuă cu geamurile și abia apoi aspiră podeaua. De asemenea, începe cu ultima cameră din casă și pune-ți la îndemână toate produsele de care ai nevoie, astfel încât să nu trebuiască să te plimbi dintr-o cameră în alta. 

Precum vedeți, începutul toamnei este momentul perfect pentru a vă reorganiza garderoba și orice ține de gospodărie. Profitați de ultimele zile calde și faceți-vă viața mai ușoară pe timpul toamnei și al iernii.

(sursa:www.mayra.ro)

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Marţi, 17 Septembrie 2013
Stire din Diverse : Cum alegi un decor unisex acasă
Vineri, 13 Septembrie 2013
Stire din Diverse : Cum să ai o locuință fresh
Marţi, 10 Septembrie 2013
Stire din Diverse : Cum să ai o mansardă de poveste
Marţi, 03 Septembrie 2013
Stire din Diverse : Idei pentru recondiționarea mobilei
Pagina a fost generata in 2.6012 secunde