Schi-jetul și "banana", atracțiile Neptunului

1085
Schi-jetul și

Turiștii au luat cu asalt litoralul, și-au ocupat șezlongul și profită din plin de soare și mare. Stațiunea Neptun este una dintre preferatele turiștilor care vin pe litoralul românesc și care își permit un concediu de cel puțin o săptămână.

"Consecvența este motivul pentru care am ales să petrec concediul în stațiunea Neptun, împreună cu familia. De șase zile, ne bucurăm de mare și mai rămânem încă o săptămână", susține Marius Iscru, din Deva.
Plaja Neptun le pune la dispoziție turiștilor cu chef de distracție plimbări cu schi-jetul, cu "banana", iar pentru cei care preferă relaxa-rea, salteaua gonflabilă și șezlongul devin echipamentul ideal pentru fericirea lor.
"Dintre toate atracțiile de pe litoral, schi-jetul este primul în alegerile mele", afirmă cu entuziasm Stelian Anghil: "Pentru 10 minute de plimbare cu schi-jetul, scot din buzunar 70 de lei și știu că îmi satisfac plăcerea".
Șezlongurile sunt și ele "consumabile" pe litoral. Ionuț Enache, angajat la o firmă care închiriază șezlonguri, susține că "turiștii caută confort și tocmai de aceea preferă să dea un ban în plus".

Sănătatea turiștilor este monitorizată!
Plaja din Neptun deține, momentan, un singur punct de prim-ajutor, un cort anticaniculă. Cortul a fost amplasat în urmă cu două săptă-mâni și, conform asistentului medical care activează la acest punct, până acum nu s-a înregistrat niciun caz special: "În schimb, persoanele în vârstă au venit la un interval de câteva ore, pentru măsurarea tensiunii arteriale, un control bine intenționat".
Vremea caniculară pune asistenții "în gardă". Lipotimiile, cauzate de temperaturile ridicate, atrag după sine un număr mare de pacienți care necesită intervenții medicale avansate. "Punctul de prim-ajutor devine un adevărat cabinet medical, în situațiile critice", a mai adăugat asistentul medical.
Cortul este ridicat în dreptul plajei "La steaguri", din Neptun, unde asistenții vă oferă ajutorul medical, între orele 8.00 - 22.00.
Paula SOLOMON



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3067 secunde