Satul de Vacanță sau Liberty Parade?

957
Satul de Vacanță sau Liberty Parade? - satvacanta-1312124549.jpg

Cei care nu au ales nebunia Liberty Parade din cauza aglomerației, transportului, muzicii, sau din alte motive, și-au petrecut timpul în parc, în Satul de Vacanță și respectiv în Stațiunea Mamaia. Jocurile și mâncarea din Satul de Vacanță au creat cea mai mare forfotă.

Foarte mulți tineri au ales mașinuțele, jocurile de lumini și muzica de petrecere din parcul de distracție din Mamaia, în detrimentul celui mai mare eveniment house din România, aflat la a 11-a ediție, Liberty Parade.
Flash tower a fost atracția serii, creând coadă la casa de bilete.
Deși ridicarea de câteva ori la mare înălțime este distracția care costă cel mai mult în Satul de Vacanță-15 lei, turiștii nu au rezistat tentației de a testa acest lift.
Mare palpitație și strigăte a oferit și Ranger. Tinerii și-au luat inima în dinți și au stat în cele două ciocane ale mașinăriei la mare înălțime cu capul în jos.
Deși cei mai mulți coborau amețiți, ei spuneau că a meritat adrenalina.
Multă lume în jur a adunat și Rodeo, unde cei mai viteji bărbați au luat tarurul de coarne. Privitorii aplaudau pe călăreții stăpâni pe situație și râdeau în hohote la cei mai nepricepuți.
În week-end, nici copii nu au avut chef de somn și și-au convins părinții să îi lase să se bucure de mașinuțele din Satul de Vacanță.

Forfotă mare și la mâncare
Emoțiile date de cele mai trăznite mașinării din parcul de distracție le-au făcut foame celor prezenți acolo. La terase cu greu se mai găseau locuri libere.
Și așa s-au format cozi la porumbul fiert, la fast food și înghețată.
Pofticioșii au scos din buzunar trei lei pentru un porumb fiert, doi lei pentru o înghețată la cornet și șapte lei pentru o șaorma mică.
La așa aglomerație și comercianții au făcut oferte la pizza. Cumperi trei pizza mari și primești una gratis!
Alexandra COJOCARU



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 3.0401 secunde