Sam, Kali și Inuk vă invită la spectacol

280
Sam, Kali și Inuk  vă invită la spectacol - leidemaredelfinariu18-1532867511.jpg

Articole de la același autor

Sam, Kali și Inuk vă așteaptă zilnic, de la orele 12.00, 15.00 și 18.00, la demonstrațiile care au loc în clădirea de lângă bazinul delfinilor. Cei trei lei de mare vă vor încânta de fiecare dată cu show-urile lor captivante și amuzante. Reamintim că, în primăvara acestui an, Complexul Muzeal de Științe ale Naturii Constanța și-a îmbogățit oferta muzeistică cu trei exemplare superbe de lei de mare californieni. Acestea au ajuns la malul mării, în urma încheierii unui contract de colaborare științifică, cu un expozant specializat în dresajul mamiferelor marine. Cei trei lei de mare vor prezenta, într-o formă foarte atractivă, un mesaj educativ, serios despre biodiversitate și conservarea mediului.

Despre această specie se știe că principala pradă o constituie peștii în bancuri, cum ar fi heringii și calmarii, dar și sardinele, prinse în scufundări scurte, la adâncimi de aproximativ 75 m.

Le mai sugerăm turiștilor, dar și localnicilor dornici de o ieșire în aer liber că în incinta complexului mai pot vizita microrezervația sau pot lua parte la spectacolele cu delfini.

Prețul unui bilet este 24 de lei la leii de mare pentru adulți și zece lei pentru copiii cu vârsta cuprinsă între șapte și 14 ani. Copiii care au sub șapte ani au gratuitate. La Delfinariu, adulții plătesc 40 de lei, iar copiii la fel ca la leii de mare. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4473 secunde