Român acuzat de pedofilie în Irlanda. Reacția iubitei lui: "Ești un monstru!"

913
Român acuzat de pedofilie în Irlanda. Reacția iubitei lui: "Ești un monstru!" - incaunpolitistacuzatdepedofiliep-1542433888.jpg

Articole recomandate

Un român de 29 de ani șochează Irlanda, după ce ar fi trimis pe internet mai multor copii fotografii cu el dezbrăcat. Mai grav este că individul le-ar fi cerut celor mici, să procedeze la fel, scrie știrileprotv.ro

Comportamentul deviant al bărbatului a fost descoperit de o organizație care luptă pentru identificarea prădătorilor sexuali. Suspectul a fost dat pe mâna poliției.

Romanul în vârstă de 29 de ani ar fi profitat de naivitatea a cel puțin 6 copii - susțin reprezentanții organizației din Irlanda care luptă pentru identificarea prădătorilor sexuali. Individul i-ar fi abordat pe minori pe rețelele de socializare, unde - în schimbul promisiunii unor cadouri - le cerea să îi trimită imagini cu ei în ipostaze indecente.

Bărbatul a procedat la fel și cu un agent sub acopere al organizației - care avea pe internet un profil "capcană" de copil. Acestuia, romanul i-a trimis mai multe fotografii în care apare dezbrăcat.

Cei care îl pândeau pe suspect îi urmăreau de câteva luni activitatea pe internet. Când au considerat că au strâns suficiente probe împotriva lui, au mers să îl confrunte. A recunoscut că a vorbit online cu 3 copiii.

Individul a fost dat pe mâna poliției însă o anchetă paralelă au început și cei de la protecția copilului.

Iubita bărbatului s-a declarat șocată de comportamentul acestuia. "Marius ce se întâmplă? Ce e cu asta? Ești un monstru, o bestie! Îți dai seama că e împotriva legii ce ai făcut tu? Ai încălcat legea, mergi la pușcărie."

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Sâmbătă, 08 Septembrie 2018
Stire din Diverse : TriChallenge, în week-end, la Mamaia
Pagina a fost generata in 2.5791 secunde