PROGRAM CITYPLEX TOMIS MALL - 14-20 FEBRUARIE 2014

414

Articole recomandate

SALA1: Indragostiti pentru totdeauna (Endless Love) AP-12 - PREMIERĂ



Regia: Shana Feste

În rolurile principale: Alex Pettyfer, Gabriella Wilde, Bruce Greenwood

Gen: Dramă, Romantic, Dragoste

Durata:103 minute

Ora: V, L, Ma: 20:00; S, D: 12:30, 17:30; Mi, J: 19:00.

Doi tineri din medii foarte diferite se întâlnesc și se îndrăgostesc. Jade provine dintr-o clasă privilegiată și se simte liberă doar alături de carismaticul, energicul David. Dar prezența lui în viața ei îi nemulțumește părinții, care ar face orice să-i vadă despărțiți.





SALA1: Eroii monumentelor (The Monuments Man) N-15 - PREMIERA




Regia: George Clooney

În rolurile principale: Cate Blanchett, George Clooney, Matt Damon

Gen: Acțiune, Istoric

Durata:118 minute

Ora: V, L, Ma: 17:45; S, D: 19:45; Mi,J: 21:00.

În timp ce Adolf Hitler încerca să pună stăpânire pe vest, armatele lui căutau și adunau metodic cele mai valoroase comori artistice ale Europei. Într-o cursă contra cronometru în spatele liniilor inamice, o grupare specială formată din directori, curatori, istorici de artă și alți oameni culți americani și europeni, autointitulați Monuments Men, și-au riscat viețile cutreierând continentul pentru a preveni distrugerea a mii de ani de artă. Aceasta este povestea lor!



SALA1: Nimfomana Vol. II (Nymphomaniac:Volume II) IM -18 


Regia: Lars von Trier

În rolurile principale: Charlotte Gainsbourg, Stellan Skarsgard, Uma Thruman, Shia LaBeouf

Gen: Drama

Durata:130 minute



Ora: V-Ma: 22:00; Mi, J: 14:15.

Nymphomaniac este jurnalul erotic al unei femei, Joe (interpretată la maturitate de Charlotte Gainsbourg), din perioada adolescenței, până la vârsta de 50 de ani, momentul la care ni se confesează.



SALA1: Ultimul Zburator AP-12




Regia: Ovidiu Georgescu

În rolurile principale: Gabriel Dutu, Iulia Verdes

Gen: Fantastic, Romantic

Durata:109 minute



Ora: V, L, Ma: 15:30; S, D: 14:45; Mi, J: 16:45.



În anul 2012, când oamenii trăiesc într-o lume desvrăjită și nu mai cred în povești și-n Zburători, ultimul dintre aceștia, Zanoni, s-a refugiat într-un vechi conac boieresc, transformându-se într-un personaj misterios €¶"care plimbă fetele noaptea cu motorul" oferindu-le clipe de plăcere trupească. Într-o seară, din întâmplare, Zanoni ajunge la concertul unei fete, Eliza, cea care-i va schimba radical percepia asupra vieții și a existenei sale de Zburător.



SALA 2: Marea aventura Lego 3D – DUBLAT (The Lego Movie) AG - PREMIERĂ


Regia: Phil Lord, Chris Miller

În rolurile principale: Elizabeth Banks, Liam Neeson, Morgan Freeman

Gen: Acțiune, Animatie, Comedie

Durata:108 minute


Ora: V, L, Ma: 14:30, 18:30; S, D: 12:00, 14:30, 18:30; Mi, J: 14:30.



Marea aventură Lego spune povestea surprinzătoare a lui Emmet, un tip obișnuit să urmeze cu strictețe regulile, fără să se remarce prin ceva anume, dar care ajunge în centrul atenției după ce primește, din greșeală, titlurile de "persoană extraordinară" și "salvatorul planetei". Astfel ajunge în compania unor străini curajoși alături de care pornește într-o călătorie epică pentru a opri distrugerea omenirii, călătorie pentru care Emmet este complet nepregătit .



SALA 2: Pompeii 3D (Pompeii) AP-12 - AVANPREMIERĂ


Regia: Paul W.S. Anderson

În rolurile principale: Kit Harington, Emily Browning

Gen: Acțiune, Aventuri, Dramă, Istoric, Romantic

Durata:102 minute

Ora: Mi, J: 20:45.

În vara anului 79, sclavul Milo (Kit Harrington) are planuri mari: vrea să-și cumpere libertatea și apoi s-o ceară de soție pe Cassia (Emily Browning), frumoasa fiică a stăpânului său. Dar destinul îi stă împotrivă lui Milo, iar acesta se va trezi despărțit de Cassia exact când are loc cumplita erupție a vulcanului Vezuviu. Va reuși eroul să scape cu viață și să-și salveze iubirea de erupția ce a îngropat sub lavă și cenușă un întreg oraș?



SALA 2: RoboCop (RoboCop)- AP-12 


Regia: Jose Padilha

În rolurile principale: Gary Oldman, Samuel L. Jackson, Abbie Cornish

Gen: Actiune, Crima, SF

Durata:121 minute

Ora: V-Ma: 20:30; Mi, J: 18:30.

Alex Murphy este un soț iubitor, un bun tată și un bun polițist, făcând tot ce-i stă în putință să stăvilească valul de infracțiuni și corupție din Detroit. După ce este rănit mortal la datorie, OmniCorp utilizează nemaipomenita știință a roboticii pentru a salva viața lui Alex. El revine apoi pe străzile orașului său drag dotat cu grozave noi abilități, însă trebuie să facă față unor probleme cu care omul obișnuit de dinainte nu s-a confruntat niciodată.



SALA 2: Legenda lui Hercule 3D (The Legend of Hercules)- N-15


Regia: Renny Harlin

În rolurile principale: Krelian Lutz, Gaia Weiss

Gen: Actiune, Aventuri

Durata:99 minute

Ora: V-J: 16:30.

În Grecia antică, o regină cade pradă dorinței lui Zeus, iar rezultatul e un fiu cu un destin exemplar: ar trebui să-l răstoarne pe regele tiranic și să readucă pacea într-un ținut plin de probleme. Dar prințul, Hercule, nu are habar de obârșia sa zeiască și vrea un singur lucru: iubirea lui Hebe, prințesa din Creta, promisă chiar fratelui lui Hercule. Când eroul află ce responsabilitate îi stă pe umeri, trebuie să aleagă: va fugi alături de dragostea lui sau va lupta pentru a-și împlini destinul?



SALA 3: Poveste de iarna (Winter’s Tale)- AP-12 - PREMIERĂ




Regia: Akiva Goldsman

În rolurile principale: Russell Crowe, Jennifer Connelly, Jessica Brown Findlay, Colin Farrell

Gen: Dramă, Fantastic, Mister, Romantic, Dragoste

Durata:118 minute

Ora: V-J: 19:30.

De la un New York feeric când tropotul cailor străbătea zgomotos străzile lungi și pietruite, iar onoarea era apărată cu pistolul, până la orașul modern acoperit de clădiri zgârie-nori, veșnic treaz, filmul "Poveste de iarnă" înfăptuiește miracole și unește destine. După secole de întuneric, vise despre o iubire neînțeleasă și o permanentă luptă cu sine, un bărbat își recuperează amintirile și descoperă incredibilul destin care îl așteaptă.



SALA 3: RoboCop (RoboCop)- AP-12 


Regia: Jose Padilha

În rolurile principale: Gary Oldman, Samuel L. Jackson, Abbie Cornish

Gen: Acțiune, Crima, SF

Durata:121 minute

Ora: V, L-J: 17:00; S, D: 12:45, 17:00.



SALA 3: Ea (Her) –AP-12


Regia: Spike Jonze

In rolurile principale: Scarlet Johansson, Joaquin Phoenix, Amy Adams, Rooney Mara, Olivia Wilde

Gen: Comedie, Drama, Romantic, SF

Durata:121 minute

Ora: V-J: 21:45

Povestirea se petrece la Los Angeles, cândva în viitor. "Ea" ni-l prezintă pe Theodore (Joaquin Phoenix), un bărbat complex și sufletist, care își câștigă existența scriind scrisori  personale pentru alți oameni.  Cu inima frântă după un lung mariaj eșuat, el începe să fie interesat de un nou sistem de operare pe calculator, care răspunde la comenzi vocale și promite a fi extrem de intuitiv, devenind  un fel de entitate de sine stătătoare. Când îl instalează, el este încântat să facă cunoștință cu "Samantha," o voce superbă de femeie (Scarlett Johansson), care pare a fi pătrunzătoare, sensibilă și surprinzător de simpatică.  Pe măsură ce dorințele și nevoile lor cresc simultan, prietenia lor se adâncește transformându-se într-o dragoste reciprocă.



SALA 3: Camille Claudele 1915 – N-15


Regia: Bruno Dumont

În rolurile principale: Juliette Binoche, Jean-Luc Vincent, Emmanuel Kauffman

Gen: Biografic, Dramă

Durata: 95 minute

Ora: V-J: 15:00.

Filmul spune povestea lui Camille Claudel, sculptoriță și artist grafic de origine franceză, sora mai mare a poetului și diplomatului Paul Claudel. E iarna lui 1915. Internată de familie într-un azil din sudul Franței - unde nu va mai sculpta niciodată - Camille așteaptă vizita fatelui ei, Paul, în timp ce încearcă din răsputări să-i facă pe medicii azilului să înțeleagă că locul ei nu este printre ceilalți pacienți.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Luni, 03 Februarie 2014
Stire din Cultură-Educație : Invitație la o comedie romantică
Pagina a fost generata in 1.6379 secunde