Profesoară jefuită de o adolescentă! I-a furat portofelul chiar de pe catedră!

118
Profesoară jefuită de o adolescentă! I-a furat portofelul chiar de pe catedră! - bacalaureat201213411703051360275-1372060651.jpg

Articole recomandate

Relațiile dintre profesori și elevi au devenit din ce în ce mai tensionate în ultimii ani. Potrivit România TV, o profesoară a fost jefuită de eleva sa în vârstă de 13 ani, care i-a furat portofelul cu bani de pe catedră.  Profesoara Veronica P. de la Colegiul "Mihai Eminescu din Suceava, a fost jefuită în timpul pauzei.




Aceasta din urmă a profitat de neatenția profesoarei și a luat portofelul de pe catedră. A  aruncat portofelul în tufișurile din fața școlii, dar nu înainte de a luat toți banii, respectiv 220 de lei. Profesoara în vârstă de 55 de ani a fost cea care a anunțat furtul la poliție. Polițiștii au reușit să o depisteze pe hoață la scurt timp după incident. Aceasta cheltuise 60 de lei pe dulciuri, restul de bani, 160 de lei avându-i încă asupra ei. Minora nu este elevă a Colegiului "Mihai Eminescu", ea mărturisind că a intra în instituția de învățământ în timpul pauzei.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.5807 secunde