Prințesa pleacă în căutarea fericirii, în Mamaia

224
Prințesa pleacă în căutarea fericirii, în Mamaia - printesa1-1534425020.jpg

Articole de la același autor

Dragi turiști, dragi constănțeni, vă invităm astăzi, 17 august, începând cu ora 18.30, la restaurantul "Unique" din Mamaia, unde veți putea viziona piesa "Prințesa în căutarea fericirii", un spectacol interactiv al Teatrului "Istețilă" din București. Pe parcursul acestui spectacol, copiii vor trăi o aventură de neuitat, în cadrul căreia câțiva dintre ei vor avea ocazia să devină personaje de poveste.

Se întâmplă uneori să fim supărați, dar fără să cunoaștem adevăratul motiv. Așa decurge și povestea… Regele și fetița lui, prințesa, se simțeau minunat la palat și toată ziua se jucau. La un moment dat, însă, ca prin farmec, regele devine trist, iar prințesa este nevoită să plece tocmai în pădurea fermecată în căutarea fericirii. Ea se duce acolo cu prietenii săi, până în mijlocul pădurii fermecate, în care se ascund nenumărate surprize, dar și personaje prietenoase.

Cine sunt acestea, vă invităm să descoperiți dumneavoastră! Spectacolul este recomandat copiilor cu vârsta cuprinsă între 3 și 12 ani. Prețul unui bilet este de 15 lei pentru copii și 20 lei pentru adulți.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5741 secunde