Premii pentru turiștii care aruncă gunoiul la coș

1576
În fiecare zi din week-end, pe toată perioada sezonului estival, voluntarii "Mare Nostrum" se vor afla pe plajă pentru a discuta cu turiștii despre cât de important este să colectezi selectiv deșeurile.
În acest week-end, veți întâlni, sâmbătă, opt tineri pe plaja din Eforie Sud II, începând cu ora 10,00. Duminică, 10 voluntari "Mare Nostrum" vor fi pe plajă în Vama Veche, "Acțiunile se vor desfășura timp de câteva ore, interval în care turiștii vor fi informați despre modul în care pot păstra plaja curată. Acțiunile fac parte din proiectul «Litoral Curat 2009»", a precizat Ramona Crângașu, PR-ul organizației ecologiste "Mare Nostrum".
Dacă voluntarii Mare Nostrum te vor surprinde că arunci gunoiul selectiv la coș, te vor premia cu tricouri, șepci, brelocuri ecologice. În plus, dacă știi să răspunzi corect la o întrebare legată de reciclarea plasticului sau a hârtiei, vei primi, de asemenea, un premiu.
Campania "Litoral Curat 2009", organizată de ONG "Mare Nostrum", alături de Direcția Apelor Dobrogea - Litoral și alți sponsori, a ajuns în a patra săptămână de monitorizare a plajelor.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Marţi, 02 Iunie 2009
Stire din Social : Mizeriile Constanței
Pagina a fost generata in 0.3122 secunde