Patronii teraselor au inventat oferte care să atragă turiștii

759
Patronii teraselor au inventat oferte care să atragă turiștii - 5f7eb1265fc56fb191ed29c13b3661a6.jpg
După hotelieri, criza financiară îi pune pe gânduri și pe unii patroni de restaurante din stațiunea Mamaia, deoarece mulți dintre ei susțin că nu sunt mulți turiști care să le fi trecut pragul de la începutul sezonului și până în prezent.
"Cei mai mulți turiști vin la sfârșit de săptămână și atunci chiar se simte, pentru că am restaurantul plin. Stau trei zile, după care urmează o stare de liniște, ca sa zic așa, până la următorul weekend" ne spune patronul unui restaurant din stațiunea Mamaia.
Nici patronii teraselor unde, de obicei, prețurile sunt mai mici decât la un restaurant nu sunt foarte mulțumiți. Așadar, dacă în anii trecuți, în această perioadă a sezonului se operau majorări la prețuri, în această vară, lucrurile stau exact invers.
Unii patroni susțin că preferă să mențină actualele tarife la mâncare și băutură ca să nu meargă în pierdere.
Mai mult, unii dintre ei au găsit și soluția salvatoare, astfel că cei mai inventivi au inițiat anumite oferte tentante.
De exemplu, trei persoane care mănâncă trei fripturi cu garnituri au salatele gratuit, iar la două sticle de vin cumpărate, clienții primesc apa minerală din partea casei.
Un alt fel de ofertă este că la o consumație cu mâncare și băutură care costă peste 200 de lei, desertul este gratuit.
"Am venit de două zile pe litoral și vrem să stăm o săptămână. Am descoperit această terasă unde se mănâncă și bine și ieftin. Cu siguranță, vom veni zilnic aici pentru că vom face economie" a declarat Mihaela Tudorache din Târgoviște, care este venită la mare cu soțul și cei doi copii.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.7189 secunde