Noul Koleos, vârful de gamă Reanault, va ajunge în România

178
Noul Koleos, vârful de gamă Reanault, va ajunge în România - noulkoleos-1498393105.jpg
Dezvoltat în Franța și comercializat deja în Asia, Australia, Turcia și în unele țări din America de Sud, noul Koleos este disponibil acum și în România, în aceeași lună în care debutează pe întreaga piață europeană. Împreună cu noul Captur, modelul Koleos se alătură acum celei mai tinere mărci europene și completează cu succes gama de crossovere Renault.

Noul Koleos preia noua linie de design Renault, deja utilizată pentru restilizarea întregii game. Precum Talisman, Koleos este un vehicul de segment D și reprezintă vârful de gamă Renault. Semnătura luminoasă față, în forma literei C se prelungește dincolo de blocurile optice, precum la Talisman, fapt care îi conferă și mai multă putere. În spate, stopurile de zi, precum și cele de noapte sunt dotate cu tehnologie Edge Light care conferă un efect 3D pentru o lumină cât mai naturală, perfect vizibilă de aproape, dar și de la distanță.

Tehnologia ALL MODE 4x4 a noului model a fost deja dovedită pe milioane de vehicule ale Alianței Renault-Nissan, vândute în întreaga lume. Acest sistem de transmisie integrală asigură monitorizarea constantă a aderenței, pentru a oferi tracțiunea ideală în toate situațiile. În oferta de comercializare găsim motorul diesel 2.0 dCi de patru cilindri și 16 valve, echipat cu un turbocompresor cu geometrie variabilă, o șină de combustibil presurizat la 1600 bari și injectoare piezo-electrice. Acest motor dezvoltă o putere de 175 CP (127 kW) la 3750 rpm și un cuplu de 380 Nm pe un interval de 2000 la 3000 rpm.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5543 secunde