"Miss Diaspora 2009" păstrează banii câștigați la concurs pentru a face un tur al Europei

333

Articole de la același autor

Tânăra care a câștigat trofeul "Miss Diaspora 2009" în cadrul Festivalului Callatis a rămas plăcut impresionată de frumusețile țării noastre și a spus că va reveni la anul în România. Mai mult, Alexandra Maria Tarcu, de 17 ani, din Canada nu a cheltuit cei 6.500 de lei câștigați ca premiu la concurs.
"M-am gândit să pun banii deoparte și să mai economisesc și alții pentru că la anul mi-am propus să fac un tur al Europei", a spus Alexandra.
Tânăra nu a plecat spre Canada după termi-narea concursului "Miss Diaspora", ci a petre-cut două săptămâni la București la bunica sa.
Totuși, pentru că s-a îndrăgostit de litoralul românesc, săptămâna trecută, ea a dat o fugă împreună cu câțiva prieteni pentru a petrece câteva zile în Costinești.
Părinții Alexandrei au emigrat în Canada în 1991, iar anul următor s-a născut unica lor fiică. Alexandra are dublă cetățenie, româno-canadiană, și spune că vorbește așa de bine româ-nește datorită părinților săi care au vorbit româ-nește cu ea încă de când s-a născut.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4224 secunde