Canicula "aruncă" în mare turiștii încă de la primele ore ale dimineții

Marea ne cheamă la ea…

493
Marea ne cheamă la ea… - mareanecheama-1311174472.jpg
Litoralul se bucură de o vreme cum nu se poate mai bună!

Bineînțeles, cei mai fericiți sunt turiștii, dar cu siguranță și constănțenii care nu apucă vara aceasta să plece în alte destinații exotice și trebuie să profite măcar de week-end-urile libere.

Spre bucuria celor care au venit pe litoral în special pentru mare, nu doar să stea la plajă, datorită temperaturilor extrem de ridicate din ultimele zile și apa este destul de caldă, chiar și dimineața și seara.

În aceste perioade când soarele nu arde prea tare cei puțin mai… romantici, sau doar pragmatici (după o noapte… fierbinte sau o zi înăbușitoare) nu se lasă rugați să se arunce în valuri.

De zile bune, în aer sunt peste 30 de grade chiar și în jurul orei 8.00, așa că nimeni nu se poate plânge că odată ieșit din apă senzația nu este una tocmai plăcută.

Plus de sănătate

Turiștii ceva mai matinali care aleg să facă o baie în mare dimineața sau să se plimbe pe plajă trebuie să știe că, pe lângă plăcere, își oferă și un plus de sănătate. Prin respirație, aerosolii ajung în plămâni, iar de aici sunt absorbiți de organism. Este intensificat astfel procesul de tratare a bronșitei, sinuzitei, rinitei sau astmului bronșic și se ameliorează și capacitatea cardio - respiratorie. În plus, aerosolii tratează și alergiile și stările de astenie și anxietate.

Specialiștii ne recomandă ca această cură cu aerosoli să fie realizată între 6.00 - 9.00, ore ideale pentru un jogging pe plajă sau pentru orice fel de exercițiu fizic. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 09 Iulie 2011
Stire din Diverse : Turiștii caută adrenalină
Pagina a fost generata in 0.5843 secunde