LG a prezentat cel mai subțire și cel mai luminos ecran Full HD

97
LG a prezentat cel mai subțire și cel mai luminos ecran Full HD - stirelg-1373820769.jpg
LG a folosit deja tehnologiile in-cell și zerogap pentru ecranul im-plementat pe Optimus G, cea mai nouă realizare din acest domeniu aparținându-le tot lor: cel mai subțire ecran Full HD. Având o diagonală de 5,2", acest tip de ecran are o grosime de numai 2,2 milimetri, iar muchiile care-l încadrează au o lățime de numai 2,3 milimetri. Acești parametri vor fi pe placul producătorilor care pun accent mare pe design, deoarece permite realizarea unor carcase mai subțiri cu margini mai înguste. 

Tehnologia dezvoltată de LG se numește Advanced One-Glass-Solution, aceasta folosind două foi flexibile pe care sunt tipărite circuitele electronice dintre startul tactil și panou. Această metodă a făcut posibilă reducerea cablajelor folosite de panou cu 30 de procente, permițând atingerea atât a unei grosimi mai reduse cât și a unei luminozități mai bune. 

Conform producătorului, noul tip de ecran are o luminozitate de 535 cd/m2, cea mai mare oferită de un ecran Full HD, iar panoul utilizat este unul cu subpixeli RGB. LG nu a dezvăluit când vom vedea prima implementare a acestui nou model de ecran, însă cum despre viitorul Optimus G2 se zvonea deja că va avea o diagonală similară, nu este prea greu de ghicit.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.8312 secunde