Și caravana BookLand a venit la mare!

465
Și caravana BookLand a venit la mare! - bookland-1313421214.jpg

Începând de ieri și până pe 16 octombrie, BookLand a pornit din nou la drum prin țară. Prima oprire, Constanța, în City Park!
BookLand nu se dezice de formula inovatoare de la ediția precedentă, așa că, și de această dată, "întâlnirile" dintre iubitorii de carte și edituri au loc tot în mall-uri. După cum spuneam, Constanța este cap de afiș, urmată de Brăila, Iași, Cluj-Napoca, Alba Iulia, Arad, Timișoara, Sibiu și Brașov.
Târgul de carte urban BookLand vă propune un altfel de târg de carte: unul ancorat în realitatea cotidiană, în care lectura merge mână în mână cu diversitatea și modernismul, într-un spațiu familiar și prietenos.
Zeci de edituri expun în cadrul acestei caravane. Dacă la prima ediție din aprilie a BookLand, editurile nu s-au prea înghesuit să participe, de această dată, lucrurile stau altfel. Deși, spun organizatorii, inițial s-a pus o limită de 50 de edituri, s-a acceptat înscrierea a peste 70, tocmai datorită interesului mare.
Găsim astfel, în cadrul acestui târg, o varietate de titluri, albume, dicționare, ghiduri pentru profesioniști, ediții de colecție sau hărți. Alături de edituri sunt prezenți și alți expozanți apropiați lumii cărților, cu audio book-uri sau jocuri educative pentru copii.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Marţi, 16 August 2011
Stire din Diverse : Vremea bună, bucuria hotelierilor
Sâmbătă, 13 August 2011
Stire din Diverse : Recital Ștefan Bănică,  la Mangalia
Pagina a fost generata in 0.395 secunde