Georgiana Valentina Mitrică, câștigătoare a locului III la "Miss Diaspora 2009", vrea să ajungă medic veterinar în Japonia

798
Georgiana Valentina Mitrică, câștigătoare a locului III la
Sâmbătă seara, în cadrul Festivalului Callatis, s-a desfășurat concursul "Miss Diaspora 2009", la care au participat 17 românce din toată lumea.
Concurentele au trebuit să treacă prin probele de dans popular românesc, prezentarea rochiei de seară, interviul și proba individuală aleasă de concurentă. La sfârșitul concursului, Alexandra Maria Tarcu, de 17 ani, din Canada, a fost încoronată "Miss Diaspora 2009", ea câștigând și premiul de popularitate acordat de public.
Podiumul frumuseții a fost ocupat în continuare de Australia, cu frumoasa româncă Alina Stoiadin, de 22 de ani, iar locul trei a fost împărțit între Marcie Streza din Statele Unite ale Americii și Georgiana Valentina Mitrică din Belgia.
În numerele anterioare ale cotidianului nostru, v-am prezentat poveștile de viață ale Alinei Stoiadin, Alexandrei Maria Tarcu și Marcie Streza, urmând ca astăzi să o prezentăm pe Georgiana Valentina Mitrică, din Belgia.
Părinții ei sunt români și au plecat în Belgia în anul 1988, iar în anul următor s-a născut Georgiana. În momentul de față, locuiește cu părinții, sora, cumnatul și nepoțica într-o casă din orașul Bruxelles. Tatăl ei se ocupă de întreținerea casei, iar mama a fost bucătăreasă și a lucrat în domeniul hotelier. Și sora ei a lucrat în domeniul hotelier, iar acum studiază pentru a deveni asistentă medicală. "Familia mea este una credincioasă, dar mai ales fericită", spune Georgiana.
Tânăra spune că a călătorit în Anglia, Franța, Spania, Germania și de fiecare dată abia așteaptă să revadă România. Vorbește franceză, engleză și olandeză. De asemenea, vorbește limba română destul de bine.
Este elevă la liceul general la Athenee Rozale Gatti de Gamond și dorește să studieze în continuare pentru a deveni medic veterinar în Japonia. "Iubesc foarte mult ursuleții panda din Japonia și aș vrea să fiu alături de ei, pentru a le acorda îngrijire atunci când au nevoie", a spus Georgiana.
De altfel, tânăra spune că este pasionată de tot ceea ce înseamnă tradiție japoneză. Mai mult, chiar și la proba individuală din cadrul concursului "Miss Diaspora 2009", Georgiana a interpretat cu mult rafinament dansul unei japoneze, fiind aplaudată de cei prezenți.
Tânăra spune că în alegerea dansului s-a inspirat din filmul "Memoriile unei gheișe", care i-a plăcut foarte mult.
Dintre actorii români, cel mai mult îi place Florin Piersic, iar dintre trupele românești preferă Holograf.
Georgiana spune că îi place literatura română, citind foarte des opere semnate de Mihai Eminescu, dar preferă și literatura universală de J.R. Rowling.
În altă ordine de idei, Georgiana spune că cea mai mare dorință împlinită de până acum este cea de a avea un calculator acasă, iar singura dorință neîmplinită, dar care speră că se va concretiza în viitor, este de a călători în Japonia.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3694 secunde