Faci fitness dar în zadar? Iată unde greșești

190
Faci fitness dar în zadar? Iată unde greșești - fitness-1371213940.jpg

Articole recomandate

A venit vara, iar kilogramele în plus trebuie eliminate. Așadar ai decis să frecventezi o sală de fitness dar după un timp observi că nu slăbești și te simți din ce în ce mai obosită. Clar greșești undeva. Eva.ro îți arată unde:

Încălzirea - mulți fac greșeala de a începe lucrul la aparate direct. Aceasta este una dintre cele mai mari și frecvente greșeli, mai ales atunci când abia ne-am întors din vacanță. Trebuie să începem într-un ritm mai lent și, treptat, să intensificăm ritmul, dând șansa mușchilor, dar și inimii, să se adapteze. 

Poziția corectă a corpului - de multe ori, în efortul de a face față aparatelor de fitness, ne încovoiem spatele sau adoptăm o poziție incorectă a picioarelor, punând presiune inutilă asupra acestor zone și riscând chiar să forțăm articulațiile. 

Mișcările prea rapide - chiar dacă vrem să avem rezultate rapid, excesul de zel nu duce la rezultatele dorite. Dacă ridici greutăți în ritm alert apare tensiunea arterială și riscul de injurii ale articulațiilor. O soluție ar fi să facem mișcările într-un ritm care să permită mușchilor să se tensioneze și detensioneze normal, iar o alta să lucrăm la aparate hidraulice. 

Lucrul inegal al mușchilor - atunci când avem de ales dintre o mulțime de aparate de fitness, s-ar putea să nu facem alegerile corecte pentru mușchii noștri în timpul unei ședințe la sală sau să combinăm greșit exerciții cardio, de tonifiere, echilibru. 

Final de antrenament - la finalul antrenamentului nu trebuie să ne întindem pe jos, să ne tragem sufletul. Important este să avem o retrogradare a ritmului de lucru. Puteți încheia prin stretching sau mișcări în ritm mai lent, astfel evitați apariția febrei musculare pentru că permiteți eliminarea acidului lactic acumulat în timpul lucrului. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 15 Iunie 2013
Stire din Diverse : Spune adio oboselii de pe chip!
Sâmbătă, 15 Iunie 2013
Stire din Diverse : Semne că încearcă să te controleze
Miercuri, 12 Iunie 2013
Stire din Diverse : 5 motive să faci mai mult sex
Miercuri, 12 Iunie 2013
Stire din Diverse : Cum să scapi de inhibiții
Pagina a fost generata in 1.8154 secunde