Șeful TAROM și-a dat demisia după o săptămână!

183
Șeful TAROM și-a dat demisia după o săptămână! - 1346327441taro-1351259531.jpg

Compania aeriană de stat TAROM și austriacul Heinrich Vystoupil, desemnat să asigure managementul societății, nu s-au înțeles asupra contractului, au declarat pentru Money TV reprezentanții Ministerului Transporturilor, care au precizat că autoritățile vor căuta un înlocuitor, informează realitatea.net.


Reprezentanții Ministerului Transporturilor au confirmat pentru Money TV că Heinrich Vystoupil nu a acceptat condițiile specificate în contract. În acest moment oficialii ministerului se află într-o întâlnire pentru a stabili pașii de urmat. La rândul lor, membrii Consiliului de Administrație al TAROM spun că vor căuta un înlocuitor din lista scurtă de străini formulată de minister.

Prima ședință a Consiliului de Administrație TAROM a avut loc săptămâna trecută. Atunci, membrii C.A. au decis numirea lui Heinrich Vystoupil în funcția de Director General Executiv al societății. Membrii CA al TAROM sunt Dumitru Prunariu, Dan Pascariu, Valentin Macec, Lucian Isar, Ciprian Ladunca și Marius Ghenea, scrie sursa citată.

 

 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 15 Septembrie 2012
Stire din Diverse : Ziua porților deschise la Tarom
Marţi, 23 Octombrie 2012
Stire din Cetățenești : Neînregistrarea demisiei, un abuz
Pagina a fost generata in 0.7368 secunde