E bine să ai acvariu în casă?

2428
E bine să ai acvariu în casă? - acvariu-1416332360.jpg

Articole recomandate

Părerile pe tema acvariului de apartament sunt destul de controversate. Însă, cei interesați de Feng Shui, ar trebui să știe că acvariul este considerat de interior care aduce o serie de beneficii. Astfel, potrivit Acasă.ro, un acvariu corect amplasat în locuință degajă calm și echilibrează energiile, dând realmente o stare de bine. Un motiv ca să ai, în casă ori la serviciu, de ce nu?, un acvariu. Totuși, lucrurile nu sunt chiar așa de simple, deci ar trebui să ai în vedere următoarele:
1. Dacă nu ai mai avut până acum un acvariu în casă, de preferat ar fi să-ți cumperi unul mai mic, de până în 50 de litri. Este numai bun pentru maximum 10 peștișori.
2. Iată cu ce trebuie accesorizat un acvariu: filtru, încălzitor cu termostat (pentru reglarea temperaturii apei), pompă de aer, furtun pentru schimbarea periodică a apei. Eventual, elemente de decor - pietriș colorat, "stâncării" (din roci dure, care nu se sfărâmă în timp, sub acțiunea apei). Sfătuiește-te cu vânzătorul de la pet shop, ca să le alegi pe cele mai potrivite ca dimensiuni și preț.
3. Cât privește… piesa de rezistență, adică peștișorii, alege-i în cunoștință de cauză: în funcție de specia căreia îi aparțin, peștișorii au preferințe diferite, vor o temperatură a apei mai ridicată sau mai coborâtă, sunt toleranți cu semenii lor din alte specii sau, din contră, sunt urâcioși și bătăioși. Dacă vrei să combini mai multe specii diferite în același acvariu, ar trebui să te informezi dinainte dacă tolerează același tip de hrană.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.5828 secunde