Cum te ajută scrisoarea de recomandare

261
Cum te ajută scrisoarea  de recomandare - 20novscrisoarerecomandare-1384969264.jpg

Articole recomandate

Scrisoarea de recomandare reprezintă un mijloc prin care șansele voastre de a obține job-ul dorit cresc și vă aduc mai aproape de reușită. Pe piața muncii, există câteva atuuri care vă pot face candidaturile mai interesante pentru un potențial angajator, ajutându-vă astfel să vă distingeți de ceilalți candidați. Potrivit www.recrutăm.ro, un atu solid este scrisoarea de recomandare, care dovedește, fără nicio îndoială, că serviciile sau personalitatea voastră au fost apreciate.

Caracteristici. Scrisoarea de recomandare tipică începe, în ge-neral, cu o introducere, în care se relatează, pe scurt, experiența profesională sau studiile care vă leagă de persoana ce o redac-tează. Cuprinsul scrisorii relatează care a fost aportul vostru pozitiv adus companiei și ce calități personale au devenit un atu în cadrul echipei din care ați făcut parte. În cele din urmă, o scrisoare de recomandare completă trebuie să includă coordonatele persoanei care vă recomandă, astfel încât informațiile date să poată fi verificate în momentul recrutării.

Utilă când lipsește experiența. Acest tip de recomandare este foarte util și binevenit mai ales atunci când nu aveți experiență de muncă, deoarece poate pune în valoare anumite calități la care, probabil, nu v-ați fi gândit nici voi înșivă. Totul, din cauză că oferă, în plus, o privire din exterior, din partea unei terțe persoane, față de dialogul dintre voi și un posibil angajator.

Truc! Aveți însă grijă să alegeți persoana potrivită care să redacteze această scrisoare de recomandare și asigurați-vă că ea a fost la fel de impecabil scrisă, ca și scrisoarea voastră de intenție. Nu tolerați greșeli gramaticale sau de ortografie! Este un punct de plecare foarte bun către o evoluție pe plan profesional, care vă va situa cu un pas în fața celoralte candidaturi pentru job-ul dorit. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 07 Septembrie 2013
Stire din Fun : Scrisoare  de la un tată disperat
Sâmbătă, 22 Decembrie 2012
Stire din Social : Unde ajung scrisorile pentru Moș Crăciun
Pagina a fost generata in 1.7478 secunde