Cu sutien sau fără la plajă?

483
Cu sutien sau fără la plajă? - cusutiensaufara-1532968316.jpg

Articole recomandate

Moda topless la plajă este în vogă și în acest an, foarte multe femei preferând să stea la soare fără sutien, indiferent de mărimea sânilor. Cei care consideră că topless fac doar femeile care "au ce arăta" se înșală amarnic. Motivul cel mai frecvent invocat este acela de a nu te bronza cu bretele sau urmele pe care le poate lăsa un sutien. De asemenea, economisești, pentru că nu îți trebuie decât slipul, deci dai bani mai puțini pe costumul de baie.

Problema apare atunci când ne punem întrebarea dacă este sau nu sănătos să expui sânii direct la soare. Avertismentele care vin din partea medicilor sunt împărțite, unii promovând o expunere moderată, alții interzicând total expunerea sânilor direct în soare. Deoarece zona pieptului este foarte sensibilă, este posibil să faci arsuri grave, iar efectele expunerii prelungite la soare fără sutien te pot afecta mai târziu.

Însă, medicii se pun de acord asupra unui lucru: nu ai voie să-ti expui sânii la soare dacă în familie există antecedente de cancer mamar.

Ca să găsești calea de mijloc cea mai potrivită și care să nu-ți afecteze sănătatea, trebuie să stai cu măsură la soare, să eviți intervalul orar 10.00 – 16.00 și să nu uiți niciodată să aplici crema cu factorul de protecție cel mai ridicat. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 2.6605 secunde