Copiii veniți la mare învață să pescuiască broaște

761
Copiii veniți la mare învață să pescuiască broaște - d3ce42e434c7ec5146e8d29336ee393e.jpg
Mare bucurie pentru micuții veniți la mare cu părinții. Puștii au posibilitatea să pescuiască și să primească și un premiu, asta numai dacă prind broaște.
Regula este simplă: trebuie să prinzi cu undița trei broaște și, în funcție de culoarea lor, primești un premiu mai mic sau mai mare. Dacă toate cele trei broaște au în gură aceeași culoare, micuții își aleg singuri premiile. Dacă două din trei broaște au în gură buline de aceeași culoare, puștii primesc un premiu mic, iar dacă broaștele au în gură buline de culori diferite, micuții împătimiți ai pescuitului primesc un premiu de participare.
Prețul pe care trebuie să-l achite părinții este cinci lei pe joc.

Rockin’tug, pentru toate vârstele
La nici zece metri mai încolo, un alt joc care ia ochii copiilor - Rockin’tug. Pentru două minute în care puștii se plimbă cu un vaporaș, părinții trebuie să plătească prețul ineditei excursii, cinci lei. Vaporașul se mișcă înainte și înapoi și, pe măsură ce viteza de deplasare crește, începe să se rotească. Senzația este inedită, pasagerii de la bordul vaporașului având impresia că se află în mijlocul oceanului. Cu Rockin’tug se pot da atât părinții, cât și copiii.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Vineri, 03 Iulie 2009
Stire din Diverse : "Alpiniști" la malul mării
Pagina a fost generata in 0.2101 secunde