Andreea Blidariu va reprezenta România la Miss Asia Global 2018

408
Andreea Blidariu va reprezenta România la Miss Asia Global 2018 - andreea-1535030349.jpg

Articole recomandate

În urma selecției naționale Miss Asia Global România 2018, Andreea-Larisa Blidariu a fost desemnată oficial să reprezinte România în cadrul competiției Miss Asia Global 2018, competiție care se va desfășura, în luna noiembrie, în India. 


Andreea Blidariu are 28 de ani, 1.74 m înălțime, iar dimensiunile sale sunt 96-62-88. A absolvit Facultatea de Științe Umaniste, Politice și Administrative, specializarea Jurnalism, Comunicare și Relații Publice din cadrul Universității "Vasile Goldiș" din Arad.
Vorbește două limbi străine (engleza și spaniola) și are în palmares un titlu de campioană națională la volei - junioare, cucerit în anul 2012. 


Andreea este pasionată de șofat, muzică, sport și lectură, însă pasiunea căreia își dedică cel mai mult timp este crearea de mozaicuri din marmură, pasiune care s-a transformat ulterior într-o afacere profitabilă. 


În viitorul apropiat, Andreea își dorește să-și lanseze o colecție de lenjerie intimă hand-made, iar pe termen lung și mediu, vrea să devină o femeie de afaceri de succes și să implementeze în România un proiect numit "Bătrânețe Fericită", prin care să îmbunătățească stilul de viață al bătrânilor din România. 


De altfel, s-a implicat în diverse acțiuni caritabile, atât în China, unde a sprijinit o comunitate de leproși, cât și în România, unde, alături de tatăl ei, care este preot, a luat parte la numeroase acțiuni de voluntariat și de strângere de fonduri. 


"Fiind prima mea competiție de acest fel la care particip, mă simt onorată să reprezint România la Miss Asia Global 2018. Port cu mândrie în suflet faptul că sunt româncă, știu că suntem un popor de oameni frumoși și vreau să promovez peste hotare frumusețea României și a românilor. Am mari emoții, dar merg cu încredere în Dumnezeu și în ceea ce familia mea a plantat în inima mea: dragoste nemărginită, respect și dorință de a inspira bine sub orice formă", a declarat Andreea Blidariu.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 2.5021 secunde