Șampon și cosmetice pentru curățenia din casă

210
Șampon și cosmetice  pentru curățenia din casă - 10decsamponcosmetice-1386697564.jpg

Articole recomandate

Te-ai gândit să folosești șampon și cosmetice pentru curățenia din casă, mai ales în situațiile care par fără ieșire și unde petele și murdăria îți pun mari probleme? Pentru că este perioada în care femeile sunt în chinuri pentru curățenia din casă pentru pregătirea Sărbătorilor, specialiștii Casa.mea vin cu câteva soluții și idei despre modul în care se pot folosi șamponul și alte produse cosmetice pentru curățenia din casă:

Laptele demachiant. Are calitatea de a hrăni și catifela, așa că este binevenit pentru mobila din piele, dar și pentru imitațiile din piele, precum și pentru haine din piele. Este la fel de eficient și când vine vorba de abțibildurile lipite de cei mici pe mobilă. Pune pe un disc de bumbac puțin lapte demachiant și freacă energic abțibildul lipit pe mobilă. Se va îndepărta foarte ușor, fără să zgârie câtuși de puțin mobila.

Discurile demachiante. Poți să ștergi praful de pe frunzele florilor din casă. Umezește frunzele pulverizând apă peste ele, apoi șterge-le delicat, pe rând, cu aceste discuri.

Creionul dermatograf. Este cea mai bună soluție pentru a repara o zgârietură pe o mobilă din furnir negru.

Uleiul de corp este ideal pentru a curăța obiectele de inox din casă. De asemenea, curăță, fără să zgârie.

Șamponul este ideal pentru a curăța pieptenii și periile de păr. De asemenea, elimină petele persistente de pe haine, cuverturi, covoare și draperii. Folosește șampon în loc de detergent de vase. Adaugă în el sucul de la o lămâie și o să ai cele mai plăcute surprize. Spală puloverele cu șampon. Ideal este cel care are și balsam. Puloverele vor arăta minunat, iar culorile nu vor ieși la spălat.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Marţi, 03 Decembrie 2013
Stire din Diverse : Cum să mărești locul de luat masa
Miercuri, 27 Noiembrie 2013
Stire din Diverse : Cum să ai o casă "Zen"
Pagina a fost generata in 1.8486 secunde