Ziua Porților Deschise la Școala Gimnazială nr.10 "Mihail Koiciu"

557
Ziua Porților Deschise la Școala Gimnazială nr.10

Articole de la același autor

Școala Gimnazială nr.10 "Mihail Koiciu" Constanța a organizat săptămâna aceasta, Ziua Porților Deschise. Încă de la primele ore ale dimineții, elevii claselor primare i-au așteptat cu mare drag pe viitorii școlari, copilașii de la Grădinița "Azur", dar și pe micuții de la Grădinița nr. 35 din Constanța. 


Însoțiți de părinți, viitorii elevi au pășit entuziasmați pragul școlii, fiind așteptați de întregul colectiv de cadre didactice și conducerea unității de învățământ. Ca în fiecare an, scopul acestei activități a fost prezentarea ofertei educaționale și familiarizarea preșcolarilor cu mediul școlar. În plus, împreună cu elevii claselor a IV-a, preșcolarii au desfășurat activitatea "Vine, vine primăvara". Cu această ocazie copiii au realizat o mulțime de felicitări, mărțișoare, s-a cântat și s-a dansat. 


Activitatea a fost coordonată de profesoarele Elena Untaru și Iuliana Macu, care urmează să preia clasele pregătitoare în anul școlar următor. La final, copiii au fost răsplătiți cu aplauze, dulciuri, sucuri și muzică. De asemenea, toate lucrările au fost premiate.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4567 secunde