Ziua Mondială a Teatrului, sărbătorită la Teatrul de Stat Constanța

192
Ziua Mondială a Teatrului, sărbătorită la Teatrul de Stat Constanța - ziuamondialaateatrului2019-1553600864.jpg

Articole de la același autor

Teatrul de Stat Constanța invită publicul spectator la un eveniment cu intrare liberă, miercuri, 27 martie 2019, ora 19:00, cu prilejul Zilei Mondiale a Teatrului. 


Gheorghe Ifrim, actorul Teatrului "L.S. Bulandra" din București, va susține un one man show în care va vorbi despre sine, despre noi și despre câteva dintre legendele care ne-au îmbogățit viața în ultima jumătate de secol.


Suntem purtați cu nemăsurat umor, multă autoironie și o surprinzătoare tandrețe de la Michael Jackson la Pavarotti, de la Dan Spătaru la Gheorghe Dinică, de la Demi Moore la Tora Vasilescu, de la Gheorghe Cozorici la Toma Caragiu și la multe alte nume mari ale scenei românești.


Totul se întâmplă simplu și adevărat, pornind de la reperele unei biografii concrete, cum am fi putut avea oricare dintre noi. Hohotele explozive de râs, muzica, dansul, emoția și bucuria sensului adânc îmbrăcat în glumă deșteaptă sunt ingredientele acestui one-man show, eveniment la care publicul constanțean este invitat să participe în mod gratuit. 


GIGel 
de Alexandru Popa
regia: Vlad Zamfirescu
cu: Gheorghe Ifrim
scenografia: Bogdan Spătaru
asistent muzical: Virgil Duțan
durata spectacolului: 1h 20 


Intrarea la eveniment este liberă, în limita locurilor disponibile. Porțile teatrului se deschid publicului începând cu ora 18:30, iar spectacolul va începe la ora 19:00. 


Din respect pentru actori, după începerea reprezentației, accesul publicului în sala nu va mai fi permis. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4342 secunde