Ziua Internațională a Nonviolenței în Școli, marcată de elevii de la Școala nr. 24

286
Ziua Internațională a Nonviolenței în Școli, marcată de elevii de la Școala nr. 24 - scoala24-1517421238.jpg

Articole de la același autor

Școala Gimnazială nr. 24 "Ion Jalea" din Constanța a sărbătorit, marți, 30 ianuarie, Ziua Internațională a Nonviolenței în Școli. Evenimentul s-a desfășurat sub îndrumarea directorilor Corina Teodorov și Raluca Balcan, a profesorului coordonator Giorgiana Dima și a Biroului Executiv din Consiliul Școlar al Elevilor, reprezentat de președinte, vicepreședinte și secretar: David Niculae, Ana Vaseliu și Silviu Morcan. Elevii ciclului primar și al celui gimnazial au realizat postere împotriva abuzurilor școlare și au lansat baloane, sub deviza "Violența este arma celor slabi". Aceștia și-au propus să reducă din numărul cazurilor de agresiune școlară nu numai o zi, ci cât mai des posibil, pentru o societate românească mai bună. 

La finalul acțiunii, elevii au spus că această activitate i-a impulsionat să fie mai buni unii cu ceilalți și să întărească relațiile interumane.

"Îmi doresc ca toți copiii să realizeze că violența nu este o soluție, ci poate avea repercusiuni grave asupra ambelor părți. Fie fizică, fie verbală, violența nu este benefică, deoarece cu toții suntem furioși în unele momente, iar interlocutorul nu este de vină pentru starea pe care o avem. Nu trebuie să ne descărcăm nervii pe nimeni!", a afirmat unul dintre elevii participanți la acțiune. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5803 secunde