Ziua cărților deschise, la Liceul "Ovidius" Constanța

306
Ziua cărților deschise, la Liceul

Articole de la același autor

Elevii Liceului Teoretic "Ovidius" din Constanța au avut parte, zilele trecute, de o activitate menită să mai destindă atmosfera școlară și să îi încânte atât pe ei, cât și pe cadrele didactice.


La inițiativa lui Alexandru Cartoafă, reprezentantul elevilor în Consiliul de Administrație, în coordonarea Iuliei Enuc, președintele Consiliului Școlar al Elevilor și cu susținerea profesorilor liceului, un nou proiect cu dublă valență și-a avut debutul pe 31 octombrie 2019, proiect intitulat "Ziua cărților deschise". Cu un afiș sugestiv pentru ideea de lectură, acțiunea invită fiecare ovidist să lase o carte pe care o apreciază și să ia în schimb o alta.


La acest schimb de cărți au fost invitați atât elevii de gimnaziu, cât și liceenii și au trăit experiența plăcută de a oferi, știind că un alt copil se va bucura de cartea dăruită, supunându-se trăirilor incitante pe care lectura le generează. Elevii au mărturisit satisfacția resimțită în urma donației și plăcerea gândului de a aduce fericire unui bibliofil.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6895 secunde